Deze tips maken jouw leven weer een stukje gemakkelijker!

Het leven is al moeilijk genoeg, en er zijn eigenlijk altijd wel beren op de weg. De een heeft een probleem op zijn werk, terwijl er bij de ander juist privé problemen spelen. Iedereen heeft altijd wel wat. Het is dan fijn dat het leven dan door een paar simpele tips net wat eenvoudiger is. De meeste mensen realiseren zich niet dat met een paar simpele gadgets of simpele aanpassingen, het leven ze een stuk makkelijker zal afgaan. Je hoeft minder moeite te doen om iets voor elkaar te krijgen, en je kan je energie bewaren voor de dingen die echt veel van je vragen. Maar, welke life hacks of tips kan je in je leven toepassen met slechts een vingerknip? Dat lees je hier – voortaan hoef jij je energie niet meer te verspillen aan onbelangrijke zaken!

Je kleren stomen

Nee, ijsklontjes zijn niet alleen voor in je drankje in het warmste seizoen van het jaar, ze kunnen ook een andere functie hebben. Als je graag eens in de zoveel tijd je kleren strijkt, is er een andere innovatieve manier waarop je dit voortaan kan doen waarbij je weinig tot geen moeite hoeft te doen. Je stopt de ijsblokjes in je wasdroger en de kleren gaat zich vanzelf stomen. Let wel op dat je dit niet met een wasdroger doet die overvol is. Als jij de blouse van je man elke dinsdag moet strijken, en jij hier een bloedhekel aan hebt, dan kan op deze manier de klus op een gemakkelijke manier klaren. Als je de ijsblokjes gewoon in de wasdroger gooit en deze aanzet, dan is de klus binnen mum van tijd geklaard!

Zeg gedag tegen zweetvoeten

Azijn is jouw redder in nood bij vieze geurtjes die nogal hardnekkig zijn. Denk aan vieze zweetvoeten in de woonkamer op het tapijt, of een vieze lucht die na het gourmetten is blijven hangen. Als jij graag van deze vieze geur afwil, dan is azijn je beste vriend. Doe een scheutje azijn bij het schoonmaakmiddel in de emmer en dan ruikt alles binnen een handomdraai weer fris en fruitig. Azijn is tevens ook een goed middel om doffe glazen en zilverwerk weer op te poetsen zodat ze er weer uitzien alsof het rechtstreeks uit de winkel komt. Je kan zelfs je jaloezieën weer helemaal schoon krijgen dankzij azijn. Azijn is een zeer divers middel dat je bij allemaal verschillende huis-tuin-en-keukenklusjes kan inzetten. Mocht je geen azijn in huis hebben, dan kan je ook een ander middel gebruiken waar alcohol in zit, maar soms werkt dit niet altijd. Het is daarom beter om toch even naar de supermarkt of het drogisterij te rijden om daar azijn te halen!

Dit vind je ook leuk

Comments are closed.