In een van deze carnavaloutfits steel jij de show!

Carnaval is voor veel mensen de leukste tijd van het jaar. Lekker erop los zuipen en dansen op de foutste muziek aller tijden, dat is iets waar je jongeren maar ook ouderen ’s nachts voor mag wakker maken. Het is ook zo gezellig om met al je vrienden een biertje te doen terwijl je in de leukste kostuums erop los danst en feest. Een geweldig tijdverdrijf voor velen, maar waarom is het nou zo leuk? Je bent even een ander persoon, je kruipt in de huid van een ander personage en je zet je eigen identiteit even opzij. Dat is voor veel mensen enorm aantrekkelijk, omdat ze de rest van het jaar al zichzelf zijn. Het is heerlijk om even zonder zorgen mee te brullen met de leukste hits met al je vrienden en je familie. De meeste mensen beginnen al vroeg in het jaar te bedenken welke outfit ze dit jaar of zelfs volgend jaar aan gaan trekken.

Een zuster

Een zuster staat altijd paraat en is liefdevol en enorm zorgzaam. Herken jij jezelf in deze kwaliteiten of eigenschappen? Dan is het leuk om een zusterpakje of verpleegkundige-outfit aan te trekken voor carnaval. Je toont hiermee dat je graag in een ander leven een zuster zou willen zijn, maar in het echte leven ben je natuurlijk jezelf. Je hoeft niks met deze ambitie te doen, maar het is wel enorm grappig dat jij je eindelijk even een ware zuster kan voelen.

Een politieagente

Ben je braaf en volg jij altijd netjes de regels op? Dan is een politieagent echt de outfit voor jou. Je hebt een gaaf uniform aan dat enorm sexy en verleidelijk staat. Je kan ook nog een pet opzetten voor de echte look & feel, en een paar handboeien inclusief een wapenstok maken de look helemaal af. Wie ga jij op zijn kont slaan met jouw wapenstok?

Een clown

Houd jij wel van een potje horror? Kies dan voor een angstaanjagend kostuum dat nog redelijk kidsproof is. Een clown is daarom het ideale kostuum voor carnaval. Je bent hier dan de sullige clown die altijd vrolijk is en iedereen aan het lachen wil maken. Je kan ook kiezen voor een wat engere clown door er wat lugubere elementen in te verwerken, zoals een dolk-haarband, of een bloedrode mond!

Een zeemeermin

Ben jij een echt meisje-meisje? Dan is het leuk om hier iets mee te doen in de vorm van een carnavalkostuum. Kies voor een vissenstaart in een warme kleur, en pak een rode pruik erbij om echt op Ariël te lijken!

Dit vind je ook leuk

Comments are closed.