Deze carnavalstrends ga je nog vele jaren zien!

Carnaval is de tijd waarin je even los mag gaan, waarbij je geen rekening hoeft te houden met andere mensen. Even lekker hossen op de foutste muziek ooit, dat is het leuke aan carnaval. Biertjes drinken totdat de zon weer opkomt in het bijzijn van je familie en vrienden, dat is het mooie aan carnaval. Je hebt iedereen om je heen die je lief hebt, in iedereen is in een euforische stemming. Ook je oude oma van tachtig jaar gaat gewoon nog naar de carnaval om daar feest te vieren met alle feestgangers, dat is toch heerlijk! Maar, wat zijn nou leuke outfits om aan te trekken, die ook helemaal volgens de laatste trends zijn? Dat lees je hier!

Squid Game carnavalsoutfit

Squid Game is een erg populaire serie in het jaar 2022. Je ziet steeds vaker dat mensen zich gaan kleden naar hun favoriete personages uit hun lievelingsserie, zo ook bij Squid Game het geval. Een paar jaar geleden zag je bijvoorbeeld enorm veel pakken inclusief maskers van La Casa del Papel. Een leuke manier om te laten weten van welke serie je enorme fan bent. Op deze manier maak je ook iets bekend van je eigen identiteit aan de buitenwereld, dat is leuk om een gesprek met iemand over aan te knopen! Zo’n carnavalsoutfit is helemaal de bom!

Zomerse carnavalskleding

Hoewel carnaval gevierd wordt in Nederland in de winter, is het een ware trend om zomerse carnavalskleren te dragen. Een beetje zoals in Brazilië, waarin korte jurkjes en t-shirts met korte mouwen ook helemaal on trend zijn. Maar, in Nederland is dat natuurlijk vrij koud, zeker in de winter. Gelukkig zijn er genoeg alcoholische versnaperingen die je lekker warm houden. Een superorigineel idee!

Formule 1

Doe alsof je een formule 1 coureur bent en word de nieuwe Max Verstappen. Dit is de tijd waarin je je als je grote held mag verkleden, en de kans is groot dat Max Verstappen dat is. Hoe hij over die circuits racet, in de snelste auto, dat is een ware jongensdroom! Maar, hoe laat jij zien dat jij een enorme formule 1 fanaat bent? Trek een racepak aan en zet een helm op je kop. Je kan eventueel ook een auto zagen die je om je lichaam kan dragen voor een hilarisch effect. Lachen geblazen!

Prinses

Ook de Disneyprinses is van de partij tijdens carnaval. Vandaag is de dag dat jij lekker alle bevelen mag uitdelen: jij staat in de spotlights en dat mag iedereen weten. Trek een knalroze jurk aan met glazen glittermuiltjes, en jij steelt de show!

Dit vind je ook leuk

Comments are closed.